Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

Primeur! proCoverTec© | Nieuwbouw

Project details
Plaats Grootebroek
Toegepast product

Project beschrijving

Aannemingsbedrijf Kuin, woningbouwvereniging de Woonschakel en Schipper Kozijnen hebben het eerste project met het allernieuwste kleursysteem voor kunststof kozijnen van profine proCoverTec© afgerond.

Grootebroek (West Friesland) vormde het toneel voor deze Europese primeur. Aannemingsbedrijf Kuin realiseerde de nieuwbouw van ruim twintig woningen met de kozijnen van K-VISION, gecombineerd met de nieuwe super krachtige kleurlaag proCoverTec©.

Aannemingsbedrijf Kuin kiest vaker voor kunststof kozijnen van K-VISION. Naast nieuwbouw is het vastgoedbeheer ook een belangrijke activiteit en dan komt het onderhoudsarme karakter van kunststof kozijnen goed van pas. Het Noord-Hollandse familiebedrijf werkt al jarenlang samen met K-VISION kozijnfabrikant Schipper Kozijnen uit Opmeer. Het was dan ook Schipper die met deze mooie, nieuwe ontwikkeling op de proppen kwam en de mogelijkheden van dit nieuwe kleursysteem presenteerde.

Dankzij innovatieve nano-techniek worden vuil en water door deze kleurlaag afgestoten. De toekomstige bewoners profiteren niet alleen van kozijnen die zij niet hoeven te schilderen, maar het onderhoud vergt nu nog minder tijd. De kozijnen zijn uitgevoerd in het type K-VISION Trend, waarbij de vaste delen zijn voorzien van proCoverTec© in de kleur RAL 8017 "Chocolade" (het draaideel is uitgevoerd in RAL 3011 Robijnrood, een matte folie).

 

 

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.