Loading...
Maandag - Vrijdag 8:30 - 17:00 uur

Menu

Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen hebben we voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op. 

Wij werken samen met een select aantal partner kozijnfabrikanten, die wij optimaal ondersteunen om zo samen K-VISION kozijnen van de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. U vindt deze officiële K-VISION kozijnfabrikanten en de bij hen aangesloten dealers op onze website bij verkooppunten

Alle K-VISION kozijnen (tot wel 3 meter breed en hoog) kunnen 30 minuten brandwerend uitgevoerd worden.

Het K-VISION kozijnsysteem voldoet aan alle door het bouwbesluit vereiste certificeringen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Daarnaast bieden we met K-VISION kozijnen het meest ruime aanbod aan brandwerende kozijnen en hebben we als allereerste kunststof kozijn systeemleverancier het Kiwa Covenant Circulair ondernemen in ontvangst mogen nemen. 

 

Een keuze voor K-VISION is een circulaire keuze. Bevestigd door Kiwa in het Covenant Circulair Ondernemen. Het overtollig- en kunststof restmateriaal wat tijdens de productie van K-VISION profielen en kozijnen vrijkomt wordt volledig hergebruikt in nieuwe K-VISION profielen. Zelfs oude kunststof kozijnen worden door ons teruggenomen en verwerkt in nieuwe profielen. Nagenoeg 100% van het kunststof rest- en afvalmateriaal wordt dus hergebruikt; hiermee is K-VISION koploper op het gebied van circulariteit. 

K-VISION kozijnen kunnen in allerlei kleuren en afwerkingen worden uitgevoerd.

Er zijn hierbij twee mogelijkheden. Folie of de kleurlaag proCoverTec. 
Middels een UV-bestendige (structuur)folie wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Eventueel incl. een nerfstructuur. Deze kleurlaag geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat er jaarlijks geschilderd hoeft te worden. 
ProCoverTec is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van kunststof kozijnen. Geef uw kozijn rondom kleur, zelfs de sponning. De speciale innovatieve laag heeft een matte uitstraling en is leverbaar in 22 kleuren. Lees hier alles over de kleursystemen.

De maximale afmetingen van een
kozijn zijn afhankelijk van een flink aantal factoren; de kozijnindeling
met ramen en deuren, type glas, kleursysteem en meer. Ook de
verwerkingsmogelijkheden en logistieke factoren tijdens de bouw spelen een
rol. Als richtlijn kan worden teruggevallen op de geteste elementen zoals
vermeld in ons KOMO certificaat. Klik hier voor het KOMO certificaat, de
afmetingen zijn terug te vinden op pagina 16 en 17.

K-VISION kozijnen zijn verkrijgbaar via onze officiële partners. Deze professionele kozijnfabrikanten verwerken onze kozijnprofielen tot volwaardige kozijnen en verzorgen ook de montage. 

profine Nederland is de leverancier van het merk K-VISION kozijnen. Wij zijn geen rechtstreeks verkoopkanaal maar informeren en helpen graag over de (technische) mogelijkheden. Hier lees je alles over K-VISION en profine. 

De WindStopper is een extra middendichting, zodat een drievoudige dichting ontstaat. De lucht-, geluids- en waterdichtheid van onze kunststof kozijnen is standaard al bijzonder goed, maar in extreme situaties is de WindStopper aan te bevelen. Woningen en gebouwen direct aan spoor, autosnelwegen of vliegvelden hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij.

De kosten voor K-VISION kozijnen zijn afhankelijk van onder andere de afmetingen, kleur, toegepaste glas en andere opties. Heeft u specificaties van uw kozijnen of wilt u een prijsindicatie? Neem dan contact op met een van onze partner kozijnfabrikanten

K-VISION Kozijnen zijn uitstekend te recyclen. Het kunststof uit de K-VISION profielen wordt volledig gerecycled en teruggebracht in onze eigen materiaalstroom. Ook het toegepaste staal en glas kan goed worden gerecycled. Door middel van onder andere het profine Recycling Programma waarborgen we recycling in de keten. 

Vragen of een afspraak maken?
Ons team helpt u graag.